fbpx
Skip to content
Questions & AnswersCategory: QuestionsML no longer works on Squarespace :(
stinus sebastien asked 3 months ago

Hello, I use ML since a few years, but I have a problem since today

my website is under Squarespace https://www.afex.fr/

I have a white background that covers the pages. I just changed its color to make it transparent background-color:rgba(0, 0, 0, 0); , otherwise the site was not visible..

but I can't anymore navigate on the website 🙁

Someone knows why please ?

Thank you.

here's is the code

<script

src="https://code.jquery.com/jquery-3.4.1.min.js"

integrity="sha256-CSXorXvZcTkaix6Yvo6HppcZGetbYMGWSFlBw8HfCJo="

crossorigin="anonymous">

<script type="text/javascript" src="//www.multilingualizer.com/mlcode/jquery-3.2.1.min.js">

var mllanguages = []; mllanguages["French"] = 0; mllanguages["English"] = 1;

<script type="text/javascript" src="//www.multilingualizer.com/mlcode/multilingualizer4.36.js">

var mltextblockboundary = '....';

var forcenonburger = true;

// Perf option: when this next setting is 0, the Multilingualizer will watch the HTML on page to check for changes and translate them. With some themes, e.g. with parallax, this can slow down scrolling. In those cases, you can set this to 500 and instead of observing changes to the doc, the multilingualizer will run every 500 milliseconds.

var recheckfrequency = 0;

#multilingualizerloadingscreen {

position:fixed;

width:100%;

height:100%;

background-color:rgba(0, 0, 0, 0);

background-repeat:no-repeat;

background-position:center, bottom right;

z-index:99999999;

top:0px;

left:0px;

}

#multilingualizerloadingscreen.ldoaded {

display:none;

}

(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){

(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),

m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)

})(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-74037845-1', 'auto');

ga('send', 'pageview');

1 Answers
Dave Hilditch Staff answered 1 month ago

Hi – it looks like you fixed this yourself, but for others benefit – it looks like you added extra script for Google Analytics (the ga(‘create’… stuff). It also looks like you haven’t closed the script tag. All script tags should have a corresponding /script tag.

We use cookies

We use cookies for various things on our site, including our on-site chat bubble (if you use it), our comment forms (if you use them) and for session handling (if you log in).

Other than that, we use cookies to identify where traffic came from to help us understand which traffic turns into sales, we use a cookie for Google Analytics traffic analysis and we use a cookie to customise adverts for our own products we think you'll be interested in.

You can read more detail in our privacy policy page. Please click 'Accept' or 'Decline' to continue.