fbpx
Skip to content

Questions & Answers

Before submitting a question, please check our troubleshooting guide as it covers 95+% of scenarios and you may be asking a question that is already answered there. We have a small support team, so if you can help us by checking the troubleshooting guide first we will greatly appreciate it.

Submitting a question

If you have checked our troubleshooting guide, and the answer is not there, someone else may already have asked the question. Use the big search box below to search and check. If the question is not in our troubleshooting section and not yet covered by this Q&A, then submit a question using the guidelines below.

When submitting a question, to make it quicker and easier for us to solve your problem please include the following:

  1. A link to a page where the problem can be seen
  2. The specific text(s) in both languages I should be searching for on the page where the problem (e.g. something not translating) is happening
  3. Screenshots with highlights are great too!

You’ll find the ‘Ask a question’ button at the bottom of this page.

Filter:AllOpenResolvedClosedUnanswered
Both languages show up
ResolvedDave Hilditch answered 6 years agoEsther asked 6 years ago • 
1050 views1 answers0 votes
Lightbox Form
ResolvedDave Hilditch answered 6 years agoDavina asked 6 years ago • 
875 views1 answers0 votes
Translation not working on nested pages.
ResolvedDave Hilditch answered 6 years agoJUSTIN asked 6 years ago • 
869 views1 answers0 votes
Trouble with some hard-coded words
ResolvedThomas asked 6 years agoThomas asked 6 years ago • 
770 views0 answers0 votes
Extension code
Resolvedinfo7 asked 6 years agoinfo7 asked 6 years ago
754 views0 answers0 votes
Just need help installing
Resolvedlisbet asked 6 years agolisbet asked 6 years ago
494 views0 answers0 votes
icons in the squarespace menu
Resolvedinfo7 asked 6 years agoinfo7 asked 6 years ago
718 views0 answers0 votes
Français (0) English (1)
Resolvedinfo7 asked 6 years agoinfo7 asked 6 years ago
609 views0 answers0 votes
Every new page I go to in my site during my first attempt is blank
ResolvedKen asked 6 years agoKen asked 6 years ago • 
900 views0 answers0 votes
new Multilingualizer is not working correctly
ResolvedLukas answered 6 years agoDuri asked 6 years ago • 
1466 views1 answers0 votes

We use cookies

We use cookies for various things on our site, including our on-site chat bubble (if you use it), our comment forms (if you use them) and for session handling (if you log in).

Other than that, we use cookies to identify where traffic came from to help us understand which traffic turns into sales, we use a cookie for Google Analytics traffic analysis and we use a cookie to customise adverts for our own products we think you'll be interested in.

You can read more detail in our privacy policy page. Please click 'Accept' or 'Decline' to continue.